Sven Møller Kristensens Digteren og Samfundet - Worsøe-Schmidt, Lisbeth (Danske Studier, 2018)
Lisbeth Worsøe-Schmidt anmelder Digteren og Samfundet i Danmark i det 19. Aarhundrede I-II (1942-1945) af Sven Møller Kristensen (1909-1991).