Ordbog over det danske Sprog: En pigg hundraåring - Wendt, Bo-A.; Nilsson, Pär; Rosqvist, Bodil (Danske Studier, 2018)
Bo-A. Wendt, Pär Nilsson & Bodil Rosqvist anmelder Ordbog over det danske Sprog i anledning af 100-årsjubilæet.