Samlede anmeldelser - Jørgensen, Henrik; Skafte Jensen, Eva; White, Jonathan; Hjorth, Ebba; Lassen, Annette; Rossel, Sven Hakon; Fink-Jensen, Morten; Jessen, Mads Sohl; Stecher, Marianne T.; Olesen, Tonny Aagaard; m.fl. (Danske Studier, 2017)
Indhold: Henrik Jørgensen: Ebba Hjorth (hovedredaktør), Henrik Galberg Jacobsen, Bent Jørgensen, Birgitte Jacobsen og Laurids Kristian Fahl (red.): Dansk Sproghistorie. Bd. 1: Dansk tager form. Eva Skafte Jensen: Gunver Skytte: ELI – 99 års opdagelsesrejse gennem livet. En biografi om sprogforskeren Eli Fischer-Jørgensen (1911-2010) Jonathan White: Dorthe Duncker & Bettina Perregaard (red.): Creativity and Continuity. Perspectives on the Dynamics of Language Conventionalisation Ebba Hjorth: Lisbeth M. Imer: Danmarks runesten. En fortælling Annette Lassen: Jón Karl Helgason: Echoes of Valhalla. The Afterlife of the Eddas and Sagas Sven Hakon Rossel: Bengt av Klintberg: Kvinnan som inte ville ha barn. Sagotypen ATU 755, »Sin and Grace«, i muntlig tradition och litteräraverk Morten Fink-Jensen: Grethe Jacobsen og Ninna Jørgensen (red.): Kvindernesrenæssance og reformation Mads Sohl Jessen: Klaus Müller-Wille: Sezierte Bücher. Hans Christian Andersens Materialästhetik Marianne T. Stecher: Mads Bunch: Isak Dinesen Reading Søren KierkegaardTonny Aagaard Olesen: Hans Brøchners bidrag til Kierkegaard-receptionen i Danmark Pil Dahlerup: Stig Holsting, Bo Alkjær og Oluf Schönbeck (red.): Novembersjæl. En antologi om den unge Johannes Jørgensen Aage Jørgensen: Monica Wenusch: »... ich bin eben dabei, mir Johannes V. Jensen zu entdecken ...«. Die Rezeption von Johannes V. Jensen im deutschen Sprachraum Torben Jelsbak: Gunilla Hermansson: Modernisternas prosa och expressionismen. Studier i nordisk modernism 1910-1930 Erik Skyum-Nielsen: Norsk litteraturkritikks historie 1870-2010 Christian Dahl: Per Thomas Andersen: Fortelling og følelse. En studie i affektiv narratologi Jacob Ølgaard Nyboe: Peter Stein Larsen: Poesiens ekspansion – om nordisk samtidsdigtning Søren Langager Høgh: Martin Gregersen og Tobias Skiveren: Den materielle drejning. Natur, teknologi og krop i (nyere) dansk litteratur Thomas Hvid Kromann: Klaus Nielsen: Bogen og værket. En introduktion til tekstkritik og boghistorie som litteraturteori