Samlede anmeldelser - Danske Studier (Danske Studier, 2023)
Anmeldelser af: Henrik Jørgensen: Ebba Hjorth (hovedredaktør), Henrik Galberg Jacobsen, Bent Jørgensen, Birgitte Jacobsen, Merete Korvenius Jørgensen og Laurids Kristian Fahl (red.): Dansk Sproghistorie, bd. 5. Dansk i Samspil. Jon Haarberg: Johnny Kondrup (hovedredaktør): Dansk Editionshistorie, bd.1-4. Erik Skyum-Nielsen: Anders Juhl Rasmussen & Thomas Hvid Kromann (red.): Danskeforfatterarkiver. Sebastian Olden-Jørgensen: Helene Peterbauer: The Princess in the Tower Revisited. Four Centuries of Constructing Leonora Christina through Fact and Fiction Torben Jelsbak: Søren Blak Hjortshøj: Son of Spinoza: Georg Brandes and Modern Jewish Cosmopolitanism. Georg Brandes: Human Rights and Oppressed Peoples: Collected Essays and Speeches. Oversat, redigeret og med indledning af William Banks. Georg Brandes: Vorlesungen über Friedrich Nietzsche (1888). Aristokratischer Radicalismus (1889/1890). Dansk-Tysk parallel udgave. Udgivet af Gert Posselt og Per Dahl. Jens Lohfert Jørgensen: Jens Bjerring-Hansen, Torben Jelsbak og Anna Estera Mrozewicz (red.): Scandinavian Exceptionalisms. Culture, Society, Discourse. Jørn Erslev Andersen: Jonas Holst: Peter Seeberg – Æstetik, eksistensfilosofi og kulturanalyse i Peter Seebergs skønlitterære forfatterskab