The Future of Research and the Research Library. A Report to DEFF - Bawden, David (Dansk Biblioteksforskning, 2009)
ANMELDELSE: Hans Siggaard Jensen (2009). The Future of Research and the Research Library. København: The Lime Guild & DEFF.