Ad fontes! - Ørum, Anders (Dansk Biblioteksforskning, 2006)
ANMELDELSE: Bibliotekshistorie, bind 7 / Redigeret af Steen Bille Larsen under medvirken af Ole Harbo og Jørgen Svane-Mikkelsen. København : Dansk Bibliotekshistorisk Selskab, 2005. 202 s., ill.