Kolofon - Nielsen, Hans Jørn (Dansk Biblioteksforskning, 2006)
2. årgang, nr. 3, udgivet maj 2006 ISSN 1604-7869 ISSN (online) 1901-1040 © Forfatterne og Danmarks Biblioteksskole. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og Danmarks Biblioteksskoles tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Hans Jørn Nielsen (ansvh.) Marianne Lykke Nielsen Camilla Moring Lennart Björneborn Redaktør af dette nummer: Camilla Moring Layout: Bruno Kjær Illustationer til dette nummer Steffen Tast