Ambisjoner og utfordringer: Bibliotekaren i et profesjonsteoretisk perspektiv - Sandberg, Anita (Dansk Biblioteksforskning, 2007)
ANMELDELSE: Schreiber,T & Elbeshausen, H (2006). Bibliotekarerne: En profession i et felt af viden, kommunikationog teknologi, T. Schreiber & H. Elbeshausen (red.). Fredriksberg: Forlaget Samfundslitteratur. 221 s.