Forskningsformidlingens veje og vildveje - Kajberg, Leif (Dansk Biblioteksforskning, 2007)
ANMELDELSE: Jørgen Burchardt: Hvidbog om dansk forskningsformidling: Viden giver velstand. Odense: Syddansk Universitetsforlag, 2007. 56 s. ISBN 978-87-7674-233-1. Jørgen Burchardt: Fra universitet til samfund: Forskningsformidlingens infrastruktur. Bilag 1 til Hvidbog om dansk forskningsformidling. Odense: Syddansk Universitetsforlag, 2007. 186 s. ISBN 978-87-7674-234-8 Jørgen Burchardt: Selskaber og tidsskrifter: Forskningsformidlingens infrastruktur. Bilag 2 til Hvidbog om dansk forskningsformidling. Odense: Syddansk Universitetsforlag, 2007. 484 s. 978-87-7674-235-5