Småstegs søkeprosesser: hvordan "disjointed incrementalism" kan benyttes for å forstå informasjonssøkeatferd - Pharo, Nils (Dansk Biblioteksforskning, 2008)
Artikkelen presenterer Braybrooke og Lindbloms teori om ”disjointed incrementalism” som kjennetegn for beslutningsfatning og det påvises hvordan denne kan appliseres på informasjonssøkeatferd. I artikkelen presenteres også tesen om at det eksisterer to paradigmer innen informasjonssøk, det strukturerte paradigmet utøvet av bibliotekarer og informasjonsspesialister og webparadigmet utøvet av legmenn.