Virtuell gemenskap: Ett informationsvetenskapeligt perspektiv på ungdomars cyberkultur - Pors, Niels Ole (Dansk Biblioteksforskning, 2008)
ANMELDELSE: Södergård, Pia (2007) Virtuell gemenskap: Ett informationsvetenskapeligt perspektiv på ungdomars cyberkultur. Åbo. Åbo Akademis Förlag. 220 sider plus bilag. ISBN 978 951 765 382 4.