Eksisterer folkebibliotekerne om 10 år? - Hjørland, Birger (Dansk Biblioteksforskning, 2009)
ANMELDELSE: Huymans, Frank & Hillebrink,Carlien (2008). The future of the Dutch public library: ten years on. The Hague: Netherlands Institute for Social Research. (Engelsk oversættelse af: De openbare bibliotheek tien jaar van nu). ISBN: 9789037703801. Kan bestil - les som bog eller frit downloades fra: http://www. scp.nl/dsresource?objectid=19797&type=org