Kolofon - Johannsen, Carl Gustav; Pors, Niels Ole (Dansk Biblioteksforskning, 2010)
6. årgang, nr. 2/3, udgivet februar 2011 ISSN 1604-7869 ISSN (online) 1901-1040 © Forfatterne og Det Informationsvidenskabelige Akademi (tidl. Danmarks Biblioteksskole). Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og IVA’s tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. En stor tak til Kulturministeriets Forskningsudvalg for støtte til den bagvedliggende forskning. Redaktion: Helene Høyrup (ansvh.) Jette Hyldegård Trine Schreiber Redaktør af dette nummer: Carl Gustav Johannsen og Niels Ole Pors Layout: Bruno Kjær Illustrationer til dette nummer: Grafiker Steen Rasmussen