Kolofon - Nielsen, Marianne Lykke (Dansk Biblioteksforskning, 2005)
1. årgang, nr. 3, januar 2006 ISSN 1604-7869 ISSN (online) 1901-1040 Tema: Domæneanalyse © Forfatterne og Danmarks Biblioteksskole. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og Danmarks Biblioteksskoles tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Hans Jørn Nielsen (ansvh.) Marianne Lykke Nielsen Camilla Moring Lennart Björneborn Redaktør af dette nummer: Birger Hjørland (gæsteredaktør) Marianne Lykke Nielsen Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Særker Sørensen