Danmarks Biblioteksforenings jubilæumsskrift: 100 år med det stærke bibliotek - Evald, Pierre (Dansk Biblioteksforskning, 2006)
ANMELDELSE: Det stærke folkebibliotek: 100 år med Danmarks Biblioteksforening / Martin Dyrbye m.fl. Udgivet af Danmarks Biblioteksforening og Danmarks Biblioteksskole, 2005. 271 sider.