Folkebiblioteket i forandring - Vind, Tine (Dansk Biblioteksforskning, 2006)
ANMELDELSE: Folkebiblioteket som forvandlingsrum. Perspektiver på folkebiblioteket i kultur- og medielandskabet. Leif Emerek, Casper Hvenegaard Rasmussen og Dorte Skot-Hansen (Red.), forfattere: Hans DamChristensen m. fl.1. udgave. 2006. 200 sider, illustreret : Danmarks Biblioteksforening og Danmarks Biblioteksskole.