Kolofon - Nielsen, Hans Jørn (Dansk Biblioteksforskning, 2007)
3. årgang, nr. 1, udgivet april 2007 ISSN 1604-7869 ISSN (online) 1901-1040 © Forfatterne og Danmarks Biblioteksskole. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og Danmarks Biblioteksskoles tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Hans Jørn Nielsen (ansvh.) Marianne Lykke Nielsen Camilla Moring Jette Hyldegård Redaktør af dette nummer: Hans Jørn Nielsen Layout: Bruno Kjær Illustationer til dette nummer Henrik Godsk