Kolofon - Høyrup, Helene (Dansk Biblioteksforskning, 2007)
3. årgang, nr. 3, udgivet marts 2008 ISSN 1604-7869 ISSN (online) 1901-1040 © Forfatterne og Danmarks Biblioteksskole. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og Danmarks Biblioteksskoles tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Helene Høyrup (ansvh.) Jette Hyldegård Laura Skouvig Marianne Lykke Nielsen Redaktør af dette nummer: Laura Skouvig og Camilla Maring Layout: Bruno Kjær Illustationer til dette nummer Gorm Spaabæk