Kolofon - Høyrup, Helene (Dansk Biblioteksforskning, 2008)
4. årgang, nr. 1, udgivet august 2008 ISSN 1604-7869 ISSN (online) 1901-1040 © Forfatterne og Danmarks Biblioteksskole. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og Danmarks Biblioteksskoles tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Helene Høyrup (ansvh.) Jette Hyldegård Laura Skouvig Marianne Lykke Nielsen Redaktør af dette nummer: Hans Jørn Nielsen og Helene Høyrup Layout: Bruno Kjær Illustrationer til dette nummer: Svend-Allan Sørensen