Et andet hjem. Kvindelig Læseforenings historie 1872-1962 - Worsøe-Schmidt, Lisbeth (Dansk Biblioteksforskning, 2009)
ANMELDELSE: Helle Hvenegaard-Lassen: Et andet hjem. Kvindelig Læseforenings historie 1872-1962. Museum Tusculanums Forlag og Det Kongelige Bibliotek, Serie: Danish Humanist Text and Studies. Kbh. 2008. 480 sider, rigt illustreret.