Kolofon - Høyrup, Helene (Dansk Biblioteksforskning, 2009)
5. årgang, nr. 2/3, udgivet februar 2010 ISSN 1604-7869 ISSN (online) 1901-1040 Tema: Visioner for forskningsbibliotekernes fremtid © Forfatterne og Danmarks Biblioteksskole. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og Danmarks Biblioteksskoles tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan. Redaktion: Helene Høyrup (ansvh.) Jette Hyldegård Trine Schreiber Marianne Lykke Nielsen Redaktør af dette nummer: Birger Hjørland & Helene Høyrup Layout: Bruno Kjær Illustrationer til dette nummer: Niels Fabæks. Fra fotoserie "Træets kaligrafi"