Det påklædte menneske i det 20. og 21. århundredes modekultur - Riegels Melchior, Marie (Culture and History: Student Research Papers, 2021)
Artiklen handler om studiet af dragt og mode inden for det danske, etnologiske fagområde i de sidste 60 år i anledningen af fagets jubilæum ved Københavns Universitet. Med artiklen præsenteres nogle af de forskellige forskningsretninger inden for feltet og forfatterens egne studier af moden i Danmark i løbet af det 20. og begyndelsen af det 21. århundrede. Til sammen viser det et fortsat dynamisk forskningsfelt, som den gang da faget holdt sit indtog som universitetsfag i årene omkring 1960.