Etnologiske klima- og miljøproblemer: Om virus, vildsvin og vækst - Hastrup, Frida (Culture and History: Student Research Papers, 2021)
Denne artikel adresserer, hvordan en etnologisk faglighed kan engagere sig i diskussioner om den igangværende klima- og miljøkrise. Gennem en behandling af det nyligt opførte vildsvinehegn tværs over Sønderjylland argumenterer artiklen for, at den måde etnologien ofte er skaleret på tillader os at stille nye og andre spørgsmål til bæredygtighedsudfordringerne, end dem som fx landbruget, politikere og interesseorganisationer sædvanligvis stiller.