Tidslighed i flertal: Om hverdagslivets mange tider - Damsholt, Tine (Culture and History: Student Research Papers, 2021)
Tid, sted og socialt miljø er de tre klassiske etnologiske dimensioner, som ethvert kulturelt fænomen skal sættes i forhold til. Men hvor ideen om entydige og afgrænselige steder og sociale miljøer længst er blevet problematiseret, så håndteres ’tiden’ oftest som et spørgsmål om at studere et fænomen i sin historiske kontekst dvs. ud fra en fortløbende kronologisk tid. Men hvad sker der, hvis vi betragter tid som en flertydig dimension? I oplægget vil corona-hverdagslivet blive brugt som eksempel på, hvordan en mere kompleks og multipel tidsforståelse kan anvendes i etnologiske kulturanalyser.