Visualiseret mestring - Palmer, Stephen (Coaching Psykologi - The Danish Journal of Coaching Psychology, 2012)
Artiklen beskriver visualiseret mestring (coping imagery), som er en anerkendt visualiseringsteknik. Visualiseret mestring kan reducere stress og forøge selvtillid samt præstationsevne før udfordrende situationer.