Narrativ-samskabende gruppecoaching udvikler social kapital - Stelter, Reinhard; Nielsen, Glen; Wikman, Johan (Coaching Psykologi - The Danish Journal of Coaching Psychology, 2012)
Kvantitative og kvalitative resultater understreger interventionens sociale indvirkning