Aarhus Universitet - Beskæftigelsesundersøgelse 2017: Rapport for ph.d.-dimittender - Krogh Graversen, Ebbe; Madsen, Emil Bargmann; Kierkgaard-Schmidt, Astrid Marie (CFA Scientific Reports, 2018)
Denne rapport indeholder resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2017 for færdiguddannede ph.d.er. Undersøgelsen omfatter to årgange af ph.d.-dimittender fra Aarhus Universitet (AU): de ph.d.er, der afsluttede deres ph.d.-uddannelse mellem 1. april 2012 og 31. marts 2013, og de ph.d.er, der afsluttede deres ph.d.-uddannelse mellem 1. april 2016 og 31. marts 2017.