Århus Universitet - Beskæftigelsesundersøgelse 2016: Opsummering af årets resultater - Graversen, Ebbe; Lauridsen, Per Stig (CFA Scientific Reports, 2017)
Denne opsummering samler resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2016 for færdiguddannede kandidater og ph.d.er. Den samlede beskæftigelsesundersøgelse for Aarhus Universitet (AU) omfatter i 2016 ph.d., henholdsvis et og fem år efter deres uddannelsesafslutning på AU samt kandidater og bachelorer, herunder professionsbachelorer et, to, fem og seks år efter deres uddannelsesafslutning på AU. Det er dog kun bacheloruddannelser, hvor en stor del af dimittenderne af forskellige årsager ikke fortsætter på en kandidatuddannelse på AU, der er omfattet af undersøgelsen blandt bachelorer. Resultaterne for undersøgelsesgrupperne ph.d. og kandidat afrapporteres i separate rapporter, mens der ikke laves en separat rapport for de relativt få bachelorer, der er med i undersøgelsen.