Århus Universitet - Beskæftigelsesundersøgelse 2016: Rapport for ph.d.-dimittender - Krogh Graversen, Ebbe; Lyngs, Allan Rye; Lauridsen, Per Stig (CFA Scientific Reports, 2017)
Denne rapport indeholder resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2016 for færdiguddannede ph.d.er. Undersøgelsen omfatter to årgange af ph.d.-dimittender fra Aarhus Universitet (AU): de ph.d.er, der afsluttede deres ph.d.-uddannelse mellem 1. april 2011 og 31. marts 2012, og de ph.d.er, der afsluttede deres ph.d.-uddannelse mellem 1. april 2015 og 31. marts 2016. I rapporten redegøres der for den overordnede beskæftigelsessituation pr. 1. oktober 2016, og der gives en nærmere karakteristik af beskæftigelsen i forhold til bl.a. sektorer, brancher og geografisk spredning samt en beskrivelse af overgangen fra endt ph.d.-uddannelse til arbejdsmarked.