Århus Universitet - Beskæftigelsesundersøgelse 2016: Rapport for kandidatdimittender - Krogh Graversen, Ebbe; Lyngs, Allan Rye; Lauridsen, Per Stig (CFA Scientific Reports, 2017)
Denne rapport indeholder resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2016 for færdiguddannede kandidater. Undersøgelsen omfatter fire årgange af kandidatdimittender fra Aarhus Universitet (AU): de kandidater, der afsluttede deres uddannelse mellem 1. april 2010 og 31. marts 2011 og mellem 1. april 2011 og 31. marts 20121 , samt de kandidater, der dimitterede mellem 1. april 2014 og 31. marts 2015 og mellem 1. april 2015 og 31. marts 2016. I tidligere år har beskæftigelsesundersøgelsen for kandidatdimittender været for to årgange, 1 og 5 årsdimittender, men i år er undersøgelsen for 1, 2, 5 og 6 års-dimittender, da kandidatdimittenderne ikke var medtaget i beskæftigelsesundersøgelsen 2015.