Århus Universitet: Beskæftigelseundersøgelse 2014 – Opsummering af årets resultater - Lauridsen, Per Stig; Krogh Graversen, Ebbe (CFA Scientific Reports, 2015)
Denne opsummering samler resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2014 for færdiguddannede kandidater og ph.d.er. Den samlede beskæftigelsesundersøgelse for Aarhus Universitet (AU) omfatter ph.d.er, kandidater og bachelorer, herunder professionsbachelorer, henholdsvis et og fem år efter deres uddannelsesafslutning på AU. Det er dog kun bacheloruddannelser, hvor en stor del af dimittenderne af forskellige årsager ikke fortsætter på en kandidatuddannelse på AU, der er omfattet af undersøgelsen blandt bachelorer. Resultaterne for undersøgelsesgrupperne ph.d. og kandidat afrapporteres i separate rapporter, mens der ikke laves en separat rapport for de relativt få bachelorer, der er med i undersøgelsen. I rapporterne er der redegjort for den overordnede beskæftigelsessituation, og der gives en nærmere karakteristik af beskæftigelsen i forhold til bl.a. sektorer, brancher og geografisk spredning samt en beskrivelse af overgangen fra endt uddannelse til arbejdsmarked.