Autonomi och kvalitet – ett uppföljningsprojekt om implementering och effekter av två högskolereformer i Sverig. Delredovisning 4. Den fallstudiebaserade undersökningens - Haase, Sanne; Ryan, Thomas Kjeldager (CFA Scientific Reports, 2015)
I den här fjärde delredovisningen redovisas en djupgående fallstudie av nio utbildningsmiljöer på tre olika lärosäten. Fallstudien sträcker sig över en tvåårsperiod och är indelad i två faser, där de nio utbildningsmiljöerna besöks i två omgångar.