Århus Universitet - Beskæftigelsesundersøgelse 2013 - Rapport for ph.d.-dimittender - Lauridsen, Per Stig; Krogh Graversen, Ebbe (CFA Scientific Reports, 2014)
Denne rapport indeholder resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2013 for færdiguddannede ph.d.er. Undersøgelsen omfatter to årgange af ph.d.-dimittender fra Aarhus Universitet: de ph.d.er, der afsluttede deres uddannelse mellem 1. april 2008 og 31. marts 2009, og de ph.d.er, der dimitterede mellem 1. april 2012 og 31. marts 2013. I rapporten redegøres der for den overordnede beskæftigelsessituation, og der gives en nærmere karakteristik af beskæftigelsen i forhold til bl.a. sektor, branche og region samt en beskrivelse af overgangen fra endt uddannelse til arbejdsmarked.