Århus Universitet - Beskæftigelsesundersøgelse 2012 – Opsummering af årets resultater - Krogh Graversen, Ebbe; Ryan, Thomas Kjeldager; Lauridsen, Per Stig (CFA Scientific Reports, 2013)
Denne opsummering samler resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2012 for færdiguddannede professionsbachelorer, bachelorer, kandidater og ph.d.er. Det er kun bacheloruddannelser, hvor en stor del af dimittenderne af forskellige årsager ikke fortsætter på en kandidatuddannelse på AU, der er omfattet af undersøgelsen blandt bachelorer. Undersøgelsen omfatter de fire grupper henholdsvis et og fem år efter deres uddannelsesafslutning. I rapporten gives der en nærmere karakteristik af beskæftigelsen i forhold til bl.a. sektor, branche og region samt en beskrivelse af overgangen fra endt uddannelse til arbejdsmarked.