Århus Universitet - Beskæftigelsesundersøgelse 2012 - Rapport for kandidatdimittender - Krogh Graversen, Ebbe; Ryan, Thomas Kjeldager; Lauridsen, Per Stig (CFA Scientific Reports, 2013)
Denne rapport indeholder resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2012 for færdiguddannede kandidater. I rapporten redegøres der for den overordnede beskæftigelsessituation, og der gives en nærmere karakteristik af beskæftigelsen i forhold til bl.a. sektor, branche og region samt en beskrivelse af overgangen fra endt uddannelse til arbejdsmarked.