Køn og forskning i Det Frie Forskningsråd: Tabelsamling - Bloch, Carter Walter; Henriksen, Dorte (CFA Scientific Reports, 2013)
Dette dokument indeholder tabeller, der skal ledsage rapporten ”Køn og forskning i Det Frie Forskningsråd” (2013).