Køn i forskning i Det Frie Forskningsråd - Bloch, Carter Walter; Henriksen, Dorte (CFA Scientific Reports, 2013)
Nærværende rapport har til formål at give et overblik over centrale emner og relevant datamateriale vedrørende kønsfordelingen i den danske forskningsverden, samt at se nærmere på kønsaspektet i forhold til Det Frie Forskningsråds (DFF) praksis Rapporten er ledsaget af tabelsamlingen ”Køn og forskning i Det Frie Forskningsråd”, marts 2013.