KORTLÆGNING af Dansk social- og velfærdsforskning: Delrapport om surveyundersøgelsen - Bloch, Carter Walter; Skovgaard Pedersen, Heidi; Aagaard, Kaare (CFA Scientific Reports, 2012)
Social- og Integrationsministeriet (SIM) og Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser (FIVU) har i perioden november 2011 til august2012 gennemført en kortlægning af dansk social- og velfærdsforskningen. Kortlægningen skal give et overblik over omfanget, placeringen og typerne af social- og velfærdsforskning samt udviklingen på tværs af forskningsinstitutioner og faglige områder. Målet er samtidigt at belyse relationen til det sociale praksisfelt og internationale samarbejder. Denne rapport præsterer resultater, metodevalg og dataafgrænsning for en webbaseret spørgeskemaundersøgelse på institutionsniveau med fokus på afdækning af omfanget og placeringen af social- og velfærdsforskning på forskningsinstitutioner.