Subregional innovation: indikatorer til optimering af den erhvervsrettede innovationspolitik - Stendahl Mortensen, Peter; Haase, Sanne; Krogh Graversen, Ebbe (CFA Scientific Reports, 2011)
Tilvejebringelsen af en mere nuanceret karakteristik af danske virksomheder helt ned på subregionalt1 niveau vises i denne rapport at være et vigtigt innovationspolitisk instrument. De subregionale analyser vil gøre det muligt at skræddersy innovationspolitiske tiltag, så behovene i de enkelte områder tilgodeses bedst muligt. Desuden kan en differentieret, subregional innovations-politik give erhvervslivet bedre udbytte end en samlet regional eller national innovationspolitik.