Århus Universitet – Beskæftigelsesundersøgelse 2010 – Opsummering - Krogh Graversen, Ebbe (CFA Scientific Reports, 2011)
Denne opsummering samler resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2010 for færdiguddannede bachelorer, kandidater og ph.d.ere. Undersøgelse omfatter de tre grupper henholdsvis et og fem år efter deres uddannelsesafslutning. Resultaterne for de tre undersøgelsesgrupper er afrapporteret i separate tabelsamlinger. Der er afrapporteret særskilt for de to årgange (05/06 og 09/10), i det omfang det vurderes at være relevant. I hver tabelsamling er der redegjort for den overordnede beskæftigelsessituation, og der gives en nærmere karakteristik af beskæftigelsen i forhold til bl.a. sektor, branche og region samt en beskrivelse af overgangen fra endt uddannelse til arbejdsmarked.