Århus Universitet – Beskæftigelsesundersøgelse 2010 – Tabelsamling for kandidater - Krogh Graversen, Ebbe; Nørgaard Breining, Sanni; Lauridsen, Per Stig (CFA Scientific Reports, 2011)
Denne tabelsamling indeholder resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2010 for færdiguddannede kandidater. I tabelsamlingen redegøres der for den overordnede beskæftigelsessituation, og der gives en nærmere karakteristik af beskæftigelsen i forhold til bl.a. sektor, branche og region samt en beskrivelse af overgangen fra endt uddannelse til arbejdsmarked.