Århus Universitet – Beskæftigelsesundersøgelse 2010 – Tabelsamling for bachelorer - Krogh Graversen, Ebbe; Nørgaard Breining, Sanni; Lauridsen, Per Stig (CFA Scientific Reports, 2011)
Denne tabelsamling indeholder resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2010 for færdiguddannede bachelorer. I tabelsamlingen redegøres der for den overordnede beskæftigelsessituation, og der gives en nærmere karakteristik af beskæftigelsen samt en beskrivelse af overgangen fra endt uddannelse til arbejdsmarked. Endvidere undersøges videreuddannelsesforløbet for de færdiguddannede bachelorer, der ikke indskrives på, eller færdiggør, en anden uddannelse ved Aarhus Universitet