Evaluering af virkemidlet forskningsprojekter: Hovedrapporten - Bloch, Carter Walter; Sørensen, Mads P.; Ravn, Tine (CFA Scientific Reports, 2011)
Dansk Center for Forskningsanalyse, Aarhus Universitet, har på opdrag af Forsknings- og Innovationsstyrelsen gennemført en evaluering af Det Frie Forskningsråds (DFF) virkemiddel ’forskningsprojekter’ i perioden fra 2001 til 2009. Perioden dækker både aktiviteter for de seks statslige forskningsråd indtil 2003 og de faglige forskningsråd samlet under DFF fra 2004. Nærværende hovedrapport er en sammenfatning af evalueringens hovedresultater.