Aarhus Universitet - Beskæftigelsesundersøgelse 2017: Rapport for masterdimittender - Krogh Graversen, Ebbe; Madsen, Emil Bargmann; Kierkgaard-Schmidt, Astrid Marie (CFA Scientific Reports, 2018)
Denne rapport indeholder resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2017 for masterdimittender. Undersøgelsen omfatter to årgange af masterdimittender fra Aarhus Universitet (AU): dimittendårgangene 2015/16 og 2016/17, dvs. alle de, der har afsluttet en masteruddannelse fra AU mellem 1. april 2015 og 31. marts 2017. Der afrapporteres samlet for de to årgange. I rapporten redegøres der for den overordnede beskæftigelsessituation for masterdimittenderne. Der gives en nærmere karakteristik af beskæftigelsen, dels umiddelbart før masterdimittenderne påbegyndte deres masteruddannelse på AU, og dels pr. 1. oktober 2017. Afslutningsvis ses der på sammenhængen mellem masteruddannelse og beskæftigelse.