Århus Universitet: Beskæftigelseundersøgelse 2014 – rapport for ph.d.-dimittender - Lauridsen, Per Stig; Krogh Graversen, Ebbe (CFA Scientific Reports, 2015)
Denne rapport indeholder resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2014 for færdiguddannede ph.d.er. Undersøgelsen omfatter to årgange af ph.d.-dimittender fra Aarhus Universitet (AU): de ph.d.er, der afsluttede deres uddannelse mellem 1. april 2009 og 31. marts 2010, og de ph.d.er, der dimitterede mellem 1. april 2013 og 31. marts 2014. I rapporten redegøres der for den overordnede beskæftigelsessituation, og der gives en nærmere karakteristik af beskæftigelsen i forhold til bl.a. sektorer, brancher og geografisk spredning samt en beskrivelse af overgangen fra endt uddannelse til arbejdsmarked.