Århus Universitet - Beskæftigelsesundersøgelse 2013 - Rapport for kandidatdimittender - Lauridsen, Per Stig; Krogh Graversen, Ebbe (CFA Scientific Reports, 2014)
Denne rapport indeholder resultaterne af Aarhus Universitets beskæftigelsesundersøgelse 2013 for færdiguddannede kandidater. Undersøgelsen omfatter to årgange af kandidatdimittender fra Aarhus Universitet: de kandidater, der afsluttede deres uddannelse mellem 1. april 2008 og 31. marts 2009, og de kandidater, der dimitterede mellem 1. april 2012 og 31. marts 2013.