Forskning og udviklingsarbejde i Danmark 1967-2011 - Lauridsen, Per Stig; Krogh Graversen, Ebbe (CFA Scientific Reports, 2013)
Nærværende notat giver en oversigt over en række udvalgte danske Forsknings- og Udviklingsdata, FoU, for hele den periode hvori disse er indsamlet for Danmark. Danmark startede blandt de første lande med at indsamle FoU-data tilbage i 1967. Her havde OECD samlet og koordineret arbejdet med at definere og beskrive hvorledes denne dataindsamling burde foregå. Manualen herfor blev vedtaget på et møde i Frascati og fik heraf navnet Frascati-manualen.