Evaluering af virkemidlet forskningsprojekter. Delrapport 3: Case-/interviewundersøgelsen - Degn, Lise; Thidemann Faber, Stine; Ravn, Tine (CFA Scientific Reports, 2011)
I nærværende rapport præsenteres resultaterne fra den case-/interviewundersøgelsen, som indgår som den tredje af i alt fem delrapporter, der tilsammen evaluerer Det Frie Forskningsråds virkemiddel ’forskningsprojekter’. I denne kvalitative del af evalueringen er der udvalgt i alt 20 forskningsprojekter til en nærmere caseundersøgelse. Caseundersøgelserne er gennemført som besøg hos en række hovedbevillingsmodtagerne, og baseres på individuelle interviews med det formål at udforske individuelle oplevelser, erfaringer og udbytte blandt de udvalgte bevillingsmodtagerne.