Evaluering af virkemidlet forskningsprojekter. Delrapport 2: Surveyundersøgelsen - Bloch, Carter Walter; Lauridsen, Per Stig (CFA Scientific Reports, 2011)
Surveyundersøgelsen har haft til formål at belyse bevillingsmodtageres og afviste ansøgeres oplevelse af opslag og ansøgningsproces i forbindelse med virkemidlet forskningsprojekter samt undersøge betydningen af bevillinger hos bevillingsmodtagere. Nærværende rapport er den anden af i alt fem delrapporter, der tilsammen evaluerer Forskningsrådenes virkemiddel ’forskningsprojekter’ i perioden fra 2001 til 2009. Nærværende rapport fremlægger resultater samt metodevalg og dataafgrænsning i den surveybaserede del af evalueringen. Formålet med evalueringen er at indsamle en systematisk og samlet viden om anvendelse og resultater af virkemidlet forskningsprojekter i perioden 2001-2008.