Gnostikerne som genskrivere - Halvgaard, Tilde Bak (Collegium Biblicum Årsskrift (CBÅ), 2014)
Gnostikerne producerede 'genskrivet Skrift'. Diskussion af de to termer 'gnostiker' og termen ', der begge er problematiske